Verbouwen en een echte Zeeuwse stoof

Het kwam zomaar weer op mijn pad. Soms lijken dingen meer voorbestemd te zijn dan je zou geloven, maar de laatste tijd zie ik steeds vaker van dit soort toevalligheden op mijn pad komen. Een echte originele Zeeuws stoof stond natuurlijk al jaren op mijn verlanglijstje. Er worden vooral Leuvense stoven aangeboden. Heel zelden zie je een echte Zeeuwse. En nog zeldzamer zijn die stoven met het houten voetenbankje erbij. Maar dat kwam vandaag op mijn pad. Het werd me gegund door een paar heel aardige mensen die snapten wat ik aan het doen was met mijn huisje. Ik moet er wel de schouw voor aanpassen, maar dat heb ik er graag voor over.

Theo kwam nog langs met het paneel van zijn draaiorgeltje waar ik iets ‘Axels’ op moet gaan schilderen. Nu staat daar een mooie schildering op over Hulst. En daar moet je natuurlijk niet mee aankomen in Zaamslag.

Kort samengevat, ik krijg het steeds drukker met alles wat ik wil gaan doen. Het stoof-project doe ik straks in de winter als ik klaar ben met verbouwen en het verder inrichten van mijn grafisch atelier.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *